Rólunk

Magyarország évezredes történelme során rengeteg értékkel gazdagította a világot. Páratlan kincsekkel rendelkezünk ma is a turizmus, a vendéglátás, a gasztronómia, a gazdaság, a kutatás-fejlesztés-innováció területén is, hogy csak néhány ágazatot említsünk.

Nem csupán az elmúlt 100 év kiváló magyar elméivel büszkélkedhetünk, de ma is vannak olyan magyar találmányok és fejlesztések, amelyek a világ élvonalába tartoznak a mezőgazdaságtól egészen az űrkutatásig. A TOP 100 MEDIA célja, hogy olyan kivételes magyar értékeket gyűjtsünk össze az élet különböző területeiről, amelyek különösen alkalmasak arra, hogy sokan felfigyeljenek rájuk, tudomást szerezzenek róluk.

A hazai eredmények bemutatása és a kutatás-fejlesztés nagyobb nyilvánosságának támogatása mellett az is célunk, hogy ösztönözzük a magánszemélyeket, kapcsolódjanak be az innovációs folyamatokba, illetve segítsük az érintettek egymásra találását, hogy ezek a fejlesztések itthon hasznosuljanak. Ezért együttműködésre törekszünk a legjelentősebb magyar innovációs szervezetekkel és vállalatokkal. Emellett kiadványainkat digitális formában angol nyelven is szeretnénk megjelentetni, hogy nemzetközi szinten is öregbítsük Magyarország jó hírnevét.

Évente megjelenő, időszaki és egyedi kiadványainkban 100-100 kiválóságot és érdekességet gyűjtünk össze az egyedi fejlesztésektől a nagyvállalatokon át a különböző nevezetességekig. Ezek közül – amennyiben a kiadvány jellege megengedi – TOP10 jelzéssel is kiemelünk tízet, neves szakemberekből álló zsűri segítségével.

Terveink szerint a jövőben újabb és újabb területekkel szeretnénk foglalkozni tematikus kiadványainkban.

A gazdaság, turizmus, vendéglátás, egészségipar hazai értékeinek bemutatásával inspiráljuk a kreatív elméket, hogy ismerjék meg az országunkban rejlő potenciált, és a maguk területén alkossanak maradandót, illetve élvezzék ezek gyümölcseit.

Mi a TOP 100 MEDIA-nál hisszük: ezekkel a gyűjteményekkel hozzájárulunk ahhoz, hogy megismerjük azokat a kincseket és lehetőségeket, amelyek Magyarországon körülvesznek bennünket, ezzel közvetve pedig újabb értékek létrejöttét is támogatjuk.