Rólunk

Magyarország évezredes történelme során rengeteg értékkel gazdagította a világot. De nem csupán az elmúlt 100 év kiváló magyar elméivel büszkélkedhetünk, ma is vannak olyan magyar találmányok és fejlesztések, amelyek a világ élvonalába tartoznak a mezőgazdaságtól egészen az űrkutatásig.

A TOP 100 Media-nál 2017-ben kezdtük meg a hazai innovációkat gyűjtő munkánkat, a területre már korábban is volt rálátásunk más kiadványaink révén. Első gyűjteményünk A 100 Legérdekesebb Magyar Innováció 2018 címmel jelent meg.

A maguk nemében egyedülálló kiadványaink célja, hogy olyan kivételes magyar értékeket gyűjtsünk össze az élet különböző területeiről, amelyek különösen érdemesek arra, hogy felfigyeljenek rájuk és sokan tudomást szerezzenek róluk.

A hazai eredmények bemutatása, a kutatás-fejlesztés nagyobb nyilvánosságának támogatása mellett az is alapvető célunk, hogy inspiráljuk a cégeket, intézményeket és magánszemélyeket, kapcsolódjanak be ők is az innovációs folyamatokba.

Segíteni igyekszünk az érintett résztvevők egymásra találását, hogy ezek a fejlesztések ne haljanak el, hanem lehetőség szerint minél nagyobb számban valósuljanak meg és érjenek el akár nemzetközi sikereket. Ezért együttműködésre törekszünk a legjelentősebb magyar innovációs szervezetekkel és vállalatokkal az állami- és a magánszektorban egyaránt.

A jelen kor trendjeinek megfelelően kiadványaink digitális formában is megvásárolhatók, valamint rendszeresen angol nyelvű, digitális változataikat is elkészítjük, hogy nemzetközi szinten is öregbítsük Magyarország hírnevét.

Rendszeresen megjelenő és tematikus kiadványainkban 100-100 kiválóságot és érdekességet gyűjtünk össze, a bemutatott innovációk az egyedi fejlesztésektől, a mikrovállalkozásokon és KKV-kon át a nagyvállalati innovációkig terjednek.

Sok száz innovátor körében részletes közvélemény-kutatásokat és felméréseket is végzünk. Ezek alapján az innovációkat igyekszünk felkarolni és megfelelő támogatáshoz, segítséghez juttatni a vágyott siker elérése érdekében. Az InnoInvest DemoDay egy nagyszerű lehetőség, hogy az innovátorok és a befektetők találkozzanak. Arra törekszünk, hogy a lehető legközelebb kerüljenek az üzletkötéshez, ennek megfelelően a rendezvények mottója: Fókuszban az üzlet!

Mi a TOP 100 MEDIA-nál hisszük: ezekkel a gyűjteményekkel és rendezvényekkel hozzájárulunk ahhoz, hogy minél többen megismerjék azokat az értékeket, amelyek ma Magyarországon létrejönnek, ezzel közvetve pedig újabbak megszületését is támogatjuk.

Radván Sándor főszerkesztő

Radván Sándor
főszerkesztő